Crea Cafe en Family Cafe - aanmelden

Vanaf volgende week maandag 25 januari willen we op een veilige en gepaste manier kerkelijke activiteiten organiseren voor kwetsbare doelgroepen met een maximum van 30 personen. Daarvoor organiseren wij de volgende twee activiteiten alleen voor onze eigen gemeenteleden.

Op maandagochtend openen we het Crea café van 10:00-14:00 voor volwassenen van 18 jaar en ouder die zich alleen voelen en behoefte hebben aan ontmoeting, een luisterend oor, gebed of om even iets gezelligs te doen met een ander. Neem bijvoorbeeld een leuk gezelschapsspelletje mee.
Als je het leuk vindt, kun je ook zelf een creatief werkje meenemen. Bv. breien, haken of borduren, kaarten of sieraden maken, handlettering, kleuren, etc. Zo zie we ook eens waar een ander in zijn vrije tijd mee bezig is. Wees welkom!
Neem je eigen spelletje of creatieve spulletjes mee en meld je aan via de website!

Op woensdagochtend openen we het Family café van 09:00-14:00. Dan heten we graag gezinnen welkom die zich in een kwetsbare positie bevinden, bijvoorbeeld door kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben.
Voor peuters zijn er leuke spel- en bewegingsactiviteiten. En voor basisschool- en oudere kinderen is er plek om huiswerk te maken met anderen en daarna een spelletje te spelen.  


Ook is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding iets te eten of te drinken, op een vaste zitplaats uiteraard. 

We kunnen dit alleen organiseren als we ons ten allen tijde houden aan de maatregelen van de overheid door afstand te houden, onze handen te desinfecteren bij binnenkomst en het dragen van een mondkapje bij het lopen en het hebben van een vaste zitplaats.
 

Meld je hieronder aan.