Open Café - aanmelden

Wekelijks is er een open café waarbij we op een veilige en gepaste manier verbinding mogelijk is met een maximum van 30 personen.

Op maandagochtend openen we het café van 10:00-14:00 voor volwassenen van 18 jaar en ouder die zich alleen voelen en behoefte hebben aan ontmoeting, een luisterend oor, gebed of om even iets gezelligs te doen met een ander. Neem bijvoorbeeld een leuk gezelschapsspelletje mee.
Als je het leuk vindt, kun je ook deelnemen aan het Creatief Café neem daarvoor als je wil een creatief werkje mee. Bv. breien, haken of borduren, kaarten of sieraden maken, handlettering, kleuren, etc. Zo zie we ook eens waar een ander in zijn vrije tijd mee bezig is. Wees welkom!
Neem je eigen spelletje of creatieve spulletjes mee en meld je aan via de website!

Op woensdagochtend openen we het café van 10:00-14:00. voor iedereen die behoefte heeft aan ontmoeting, een luisterend oor, gebed of om even iets gezelligs te doen met een ander..Als je het leuk vindt, kun je ook deelnemen aan het Family Café.  In het bijzonder heten we daarvoor ouders welkom met baby's en peuters.


Ook is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding iets te eten of te drinken, op een vaste zitplaats uiteraard. 

We kunnen dit alleen organiseren als we ons ten allen tijde houden aan de maatregelen van de overheid door afstand te houden, onze handen te desinfecteren bij binnenkomst en het dragen van een mondkapje bij het lopen en het hebben van een vaste zitplaats.
 

Meld je hieronder aan.