ANBI

Algemene gegevens

Evangelische Gemeente de Schuilplaats
Otteloseweg 18-A
6718 ZM Ede
0318 65 00 54
secretariaat@schuilplaats.net
RSIN-nummer: 8095.68.640
KvK-nummer: 09191457
 

VERANTWOORDING

Het team Financiën zorgt voor het verantwoord beheren van de middelen die nodig zijn voor alles wat we mogen doen binnen onze gemeente. Samen met het team zorgen wij voor de collectes, de boekhouding en een heldere jaarlijkse verantwoording, het innen van gelden en natuurlijk ook het kritisch meedenken over nieuwe uitgaven.
 

ANBI Status

Juridisch gezien is De Evangelische Gemeente De Schuilplaats een kerkgenootschap dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Evangelische Gemeente "De Schuilplaats". De Evangelische Gemeente De Schuilplaats beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan De Evangelische Gemeente De Schuilplaats zijn hierdoor aftrekbaar.

Alle activiteiten van de gemeente De Evangelische Gemeente De Schuilplaats zijn ondergebracht bij rechtspersoon De Evangelische Gemeente De Schuilplaats. 

Check hier onze ANBI verantwoording voor Evangelische Gemeente de Schuilplaats.
 

De Evangelische Gemeente De Schuilplaats financieel ondersteunen?

Je kunt de Evangelische Gemeente De Schuilplaats steunen door een eenmalige gift of een machtiging.
 

Jaarverslag 2022

Het goedgekeurde jaarverslag 2022 is op aanvraag te krijgen door een verzoek te sturen naar secretariaat@schuilplaats.net. Het document is alleen bestemd voor leden van De Evangelische Gemeente De Schuilplaats.