Gebouw huren

Gebouw huren voor een evenement, bijeenkomst of vergadering?
Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor je evenement of bijeenkomst? Het is mogelijk om één van de ruimtes of het hele gebouw van de Schuilplaats te huren. Het gebouw van de Schuilplaats is vanwege de centrale locatie, sfeervolle ruimtes en vele faciliteiten een prettige ontmoetingsplek in Ede. 

Gebouw huren

Huur de Schuilplaats bijvoorbeeld voor een:

-  Seminar   -  Concert -  Receptie         
-  Evenement -  Vergadering  
-  Conferentie -  Workshop  
-  Bedrijfsbijeenkomst           -  Dienst                                          

 

Verhuur zalen
De beschikbare ruimtes variëren van 100 m2 tot 1000 m2 en bieden ruimte aan tot maar liefst 1100 personen. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden. Ons verhuurteam denkt graag met je mee.  

Grote zaal


+/- 1000 m2 – max 1100 personen 
Moderne zaal met een 23m breed podium en professionele audiovisuele middelen. Ideaal voor conferenties, diensten, lezingen, bedrijfsbijeenkomsten en concerten. 


Seminar-ruimte


+/- 100 m2 – 20 tot 30 personen
Zakelijk, maar sfeervol ingerichte vergaderzaal die ruimte biedt voor diverse opstellingen. Beamer en scherm zijn standaard aanwezig. Fijne ruimte voor grotere vergaderingen, cursussen, onderwijs en coachingsdagen.  

 

Creatieve ruimte 

+/- 100 m2 – tot 60 personen
Gezellige ontmoetingsruimte met klein hoekpodium, loungebanken of stoelen, en een grote ronde bar. Ideaal voor grotere vergaderingen, cursussen, onderwijs, coachingsdagen of als medewerkersruimte tijdens een evenement.

 

Ontmoetingsruimte

+/- 750 m2 – tot 120 personen 
Informele ruimte met tafels en zitjes, koffiecorner en podium. De ruimte nodigt uit tot interactie en gezelligheid en is geschikt voor recepties, creatieve activiteiten of kleine concerten.

Meer informatie over verhuur
Neem voor reserveringen of meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact op met het secretariaat. Bel 0318 650054 of mail naar secretariaat@schuilplaats.net.

Nb. Het gebouw wordt alleen beschikbaar gesteld voor activiteiten die niet in strijd zijn met onze geloofsovertuiging of met activiteiten in onze gemeente.