Geven

Samen bouwen we aan Gods koninkrijk. We willen dit zichtbaar zien worden in de gemeente Ede, Nederland en de wereld. Bouw je mee? Dat kan door ons financieel te ondersteunen. Maar je kunt ook je tijd of kennis beschikbaar stellen.

De Schuilplaats is een non-profit organisatie, die voor een groot deel gedragen wordt door vrijwilligers. Leden betalen geen vrijwillige of verplichte bijdrage, maar kunnen financieel bijdragen door geld over te maken naar een van rekeningen. We vertrouwen God dat Hij voorziet in wat we nodig hebben. Het enige wat we aan de Schuilplaatsers vragen is om naar God te luisteren en te geven wat hij zegt.

Wees betrokken

Van koffieschenker tot spreker, van stofzuiger tot kunstenaar. We dragen allemaal bij, we kunnen niet zonder elkaar. Elk taakgebied, elk persoon, heeft een eigen verantwoordelijkheid binnen het geheel van de kerk. Samen geven we vorm aan het DNA van de Schuilplaats en ondersteunen we de visie. Jij kun als Schuilplaatser mee doen! Tussen de tientallen taakgebieden is er altijd wel een plek die bij jou past, waarin jij laat zien wat geloven voor jou betekent.

Ga naar de rode balie en vraag wat jij kunt doen, want samen groeien we verder.

Financieel ondersteunen

Jouw financiele ondersteuning kun je naar een van onderstaande rekeningen overmaken:

Rabobank: NL28 RABO 0307 0730 33 (RABONL2U)

De Schuilplaats is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wie de Schuilplaats ondersteunt, kan het betreffende bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. Vind hier alle informatie over onze ANBI status.

Wil je ons eenmalig ondersteunen?

Vul hieronder je naam, emailadres en het gewenste bedrag in en druk dan op 'Gift versturen'. 

Doormiddel van IDEAL zal de betaling ingang worden gezet.