Jeugdgroep

De Schuilplaats is een kerk van generaties. Jongeren hebben hiermee een belangrijke plek binnen de Schuilplaats. We zien in dat we veel van jongeren en hun kijk op het leven kunnen leren. De Schuilplaats wil jonge mensen een plek bieden waar zij hun leven met God kunnen verdiepen. Je krijgt hier de ruimte om je te ontwikkelen, te leren wie God is en wat dit betekent voor je dagelijks leven. Hiervoor zijn er verschillende activiteiten. 
Elke leeftijdscategorie heeft een eigen moment in de week of eens per twee weken om elkaar te ontmoeten. Daarnaast is er drie keer per jaar een jeugddienst. De overkoepelende visie waar we ons naar uitstrekken is dat we graag elke jongere willen Zien, Kennen, Toerusten en voor Zorgen. 

FOREVER YOUNG
Elk jaar wordt het seizoen afgetrapt met een tienerkamp, waarna we met z’n allen het nieuwe schooljaar instappen. Zo hebben we elke vrijdagavond Forever Young in het jeugdhonk, voor iedereen van 12 – 17 jaar. We komen bij elkaar om een spel te doen, een onderwerp te bespreken, soms hebben we een getuigenis of een gastspreker en soms kijken we een gave film. We komen bij elkaar van 19.30 – 21.30 uur. We starten vaak gezamenlijk en gaan dan in kleine groepjes uitéén om dieper op onderwerpen in te kunnen gaan. Het zijn open avonden waar je met gemak een keer kan komen kijken.

Bekijk ook eens onze Facebook of  Instagram . Wil je vaker komen dan kunnen we je toevoegen aan onze whatsapp groep. Bij vragen of interesse om een keer bij Forever Young aan te haken? Stuur een mailtje naar   

CONNECT
Jongeren en studenten komen elke tweede en vierde zondag van de maand bij elkaar voor gezelligheid en een ontmoeting met God door aanbidding, gebed en onderwijs. Ook jij bent van harte welkom. Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Voel je vrij en geniet van wat God jou wilt geven. We starten de ene zondagavond met een gezamenlijk maaltijd en de andere komen we na het eten bij elkaar in het jeugdhonk.

Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet? Neem dan een kijkje op onze Instagram. Wil je ons joinen of heb je een vraag? Stuur dan even een mailtje naar: corbenvdpol@gmail.com 

JEUGDDIENSTEN
Drie keer per jaar hebben onze jongeren de volledige regie over de zondagse dienst. Zij kiezen het programma, leiden de dienst, spreken en leiden de aanbidding. Hiervoor hebben we een eigen jongerenband: Shelter. In deze diensten willen we vieren dat we een kerk van generaties zijn: je bent Forever Young als je Jezus kent, of je nou 19 of 89 bent.