Wie zijn wij

De Schuilplaats is een plek waar je welkom bent zoals jij bent. Waar je vriendschappen kunt bouwen. Waar we je helpen om God beter te leren kennen en om in je eigen kracht te leven. We zijn een bruisende kerk vol vreugde, vrijheid en aanbidding. Een kerk waar iedereen zich thuis mag voelen.

Wat geloven wij?

Wij geloven dat Jezus de Bron van vreugde is voor alle mensen. Daarom komen wij samen als geliefde kinderen van God, om Zijn karakter uitbundig te vieren. Wij willen een kerk zijn waarin iedereen zich thuis voelt, iedere generatie gewaardeerd wordt en opgroeit tot krachtige mensen die in vrijheid leven. Wij vertegenwoordigen God in ons dagelijks leven en brengen daarmee hoop naar de mensen in de Veluwe. Wij geloven dat de Schuilplaats bestemd is om het Koninkrijk van God op aarde zichtbaar te maken door een bron van vreugde, vrijheid en aanbidding te zijn voor Ede en de Veluwe. Lees hier meer over wat wij geloven.

Samenkomsten

Elke zondag hebben we een samenkomst om 10.30 uur. Je bent welkom! Neem gewoon plaats in de zaal en geniet van de dienst. 

Lid worden?

Heb je belangstelling om lid te worden van de Schuilplaats? Laat het ons weten of bezoek de Rode Balie in de ontmoetingsruimte. Je wordt uitgenodigd voor onze startersgroep, waarin we jou in 2 avonden meer vertellen over onze gemeente. We verwelkomen je graag.

Vragen? We horen graag van je!