Kinderkerk

Kinderkerk

Het is onze passie om elk kind dat in de Schuilplaats komt een toffe, veilige plek te bieden. Daarom hebben wij speciaal voor kinderen een leuk en passend zondagsprogramma gecreëerd. Kinderen krijgen hier op een creatieve en ontspannen manier de boodschap van Jezus mee én gaan zelf op zoek naar God. 

Baby’s

Voor baby’s van 0 tot 2 jaar is een speciale babyruimte ingericht. Hier kan jouw kind heerlijk spelen en slapen, onder de oplettende blik van een aantal zorgzame volwassen leidsters.

Je kunt jouw baby tussen 10.15 en 10.45 uur naar de babyruimte brengen. Ophalen kan tussen 12.00 en 12.15 uur. 

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar .

Peuters

Peuters tussen 2 en 4 jaar kunnen naar hartenlust spelen in de peuterruimte op de begane grond. Terwijl jij van de dienst geniet, zingt jouw peuter liedjes in de kring, luistert hij of zij naar een bijbelverhaaltje en wordt er veilig en leuk gespeeld met leeftijdsgenootjes. Een aantal volwassen verzorgers houdt jouw kindje goed in de gaten.

Je kunt jouw peuter tussen 10.15 en 10.45 uur naar de peuterruimte brengen. Ophalen kan tussen 12.00 en 12.15 uur.

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar .

Kinderen van 4 tot 12 jaar

Kinderen horen er helemaal bij in onze gemeente. Daarom starten we elke dienst gezamenlijk in de grote zaal. Na de aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst, waar ze worden verwelkomd door een enthousiast team kinderwerkers. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn binnen de kinderkerk verdeeld in 4 groepen. Voor elke groep wordt in een aparte ruimte een leuk programma aangeboden, passend bij de verschillende leeftijdsgroepen.  

De start van de kinderdienst wordt op het scherm in de grote zaal aangekondigd. Kinderen vertrekken rond 11.00 uur naar de kinderkerk op de eerste verdieping. Na afloop van de dienst kun je jouw kind daar ophalen.

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar .

Ook voor tieners en de oudere jeugd hebben wij in de Schuilplaats ook een tof programma.