Vacatures Kinderkerk

VACATURE KINDERWERKERS

Vacatures Kinderkerk

In de kinderkerk komen elke zondagdienst kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar om een fijne ochtend te hebben en naar Gods woord te luisteren. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen hun plek in de Schuilplaats hebben en er zich veilig voelen. Onze kinderen zijn de bloem en toekomst van onze gemeente. We zoeken mensen die een hart voor kinderen hebben en die goed kunnen samenwerken, minimum leeftijd 20 jaar.

Tijdens de kinderkerk (10.45 uur – 12.15 uur) ben je bezig met de kinderen. We vertellen en onderwijzen de kinderen over de liefde van God. We bidden samen en we leren de kinderen om uit te stappen en voor anderen te bidden. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en lol. Het is elke keer een geweldige ochtend om samen met de kinderen de diepte in te duiken en God te zoeken.

Wil jij je gaven en talenten gebruiken voor de kinderen, meld je dan aan bij Xander & Regina Sales (email: kinderkerk@schuilplaats.net of xandersales@schuilplaats.net)
 
Het is onze passie om elk kind dat in de Schuilplaats komt een toffe, veilige plek te bieden. Daarom hebben wij speciaal voor kinderen een leuk en passend zondagsprogramma gecreëerd. Kinderen krijgen hier op een creatieve en ontspannen manier de boodschap van Jezus mee én gaan zelf op zoek naar God. 

Baby’s

Voor baby’s van 0 tot 2 jaar is een speciale babyruimte ingericht. Hier kan jouw kind heerlijk spelen en slapen, onder de oplettende blik van een aantal zorgzame volwassen leidsters.

Je kunt jouw baby tussen 10.15 en 10.45 uur naar de babyruimte brengen. Ophalen kan tussen 12.00 en 12.15 uur. 

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar kinderkerk@schuilplaats.net.

Peuters

Peuters tussen 2 en 4 jaar kunnen naar hartenlust spelen in de peuterruimte op de begane grond. Terwijl jij van de dienst geniet, zingt jouw peuter liedjes in de kring, luistert hij of zij naar een bijbelverhaaltje en wordt er veilig en leuk gespeeld met leeftijdsgenootjes. Een aantal volwassen verzorgers houdt jouw kindje goed in de gaten.

Je kunt jouw peuter tussen 10.15 en 10.45 uur naar de peuterruimte brengen. Ophalen kan tussen 12.00 en 12.15 uur.

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar kinderkerk@schuilplaats.net.

Kinderen van 4 tot 12 jaar

Kinderen horen er helemaal bij in onze gemeente. Daarom starten we elke dienst gezamenlijk in de grote zaal. Na de aanbidding gaan de kinderen naar hun eigen dienst, waar ze worden verwelkomd door een enthousiast team kinderwerkers. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn binnen de kinderkerk verdeeld in 4 groepen. Voor elke groep wordt in een aparte ruimte een leuk programma aangeboden, passend bij de verschillende leeftijdsgroepen.  

De start van de kinderdienst wordt op het scherm in de grote zaal aangekondigd. Kinderen vertrekken rond 11.00 uur naar de kinderkerk op de eerste verdieping. Na afloop van de dienst kun je jouw kind daar ophalen.

Vragen? Stel ze gerust aan onze kinderwerkers door een mail te sturen naar kinderkerk@schuilplaats.net.

Ook voor tieners en de oudere jeugd hebben wij in de Schuilplaats ook een tof programma.