Vakantie Survival Feest

Ev. Gemeente De Schuilplaats organiseert samen met Kindercentrum Bzzzonder Ede een Vakantiesurvivalfeest voor kinderen tussen de 4-12 jaar . Maandag t/m woensdag van 09:00-12:00 uur met allerlei leuke activiteiten.

Ben je wel eens OP SURVIVAL geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen. Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Je moet zorgen dat je niet verdwaald, allerlei obstakels overwinnen en gevaren trotseren. En daarom moet je natuurlijk goed voorbereid zijn voordat je op pad gaat!

Elke dag van de ZSF en staat er een survival-attribuut centraal: Een kompas, routekaart, touw, verrekijker en flesje water. Aan de hand van deze voorwerpen leren we dat Jezus onze gids wil zijn. Het is goed als ons kompas altijd op Hem gericht is. Ook ontdekken we een routekaart voor ons leven, namelijk de Bijbel. En als we verdwalen of als het fout gaat, dan mogen we weten dat God ons zal redden (touw). Hij weet waar we naar toe gaan en heeft ons ook een mooie toekomst beloofd. Daar mogen we naar uitkijken en voor ogen houden (verrekijker).

Vind je het leuk om bij dit feest mee te helpen als vrijwilliger? Geef je dan op: Aanmelden

Geef je kind op:

Let op: Je kunt je inschrijven tot en met 15 augustus en helaas hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar in verband met het aantal begeleiders. Vol is vol.

Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.