Kleine groepen

De Schuilplaats is niet alleen op zondag een gemeente. Doordeweeks komen wij in kleine groepen bij elkaar. Vaak bestaan kleine groepen uit gemeenteleden uit dezelfde wijk of leeftijdsgroep, die elkaar regelmatig ontmoeten. Kleine groepen zijn een belangrijk onderdeel van de Schuilplaats. We vinden het namelijk belangrijk dat je wordt gekend en fijne contacten hebt binnen de gemeente. Een kleine groep is als familie: je ziet naar elkaar om, zorgt zo nodig voor elkaar, bidt met elkaar en leert samen uit Gods woord. In deze groepen kun je vriendschappen bouwen en samen je relatie met God verdiepen.

Ieder mens is uniek. De kleine groepen staan dan ook bol van de diversiteit. Kleine groepen kunnen ‘natuurlijk’ ontstaan, doordat mensen een doel of interesse delen en elkaar daarin vinden. Het Coördinatieteam Kleine Groepen begeleidt de vorming van nieuwe groepen en ondersteunt bestaande groepen.

Aanhaken bij een kleine groep?

Iedereen die verlangt naar contacten met andere christenen uit de Schuilplaats kan aanhaken bij een kleine groep. De frequentie waarin groepen samenkomen verschilt.

Heb je vragen of interesse om je bij een kleine groep aan te melden? Iedere eerste zondag van de maand is er na de dienst in de ontmoetingsruimte een ontmoeting tussen geïnteresseerden en leiders van kleine groepen en het Coördinatieteam Kleine groepen. Hier worden al jouw vragen beantwoord en kun jij je aanmelden voor een groep. Tussentijds kun je altijd met je vragen terecht bij de Rode balie.

Vragen? Stel ze gerust door een mail te sturen naar

Ben je jonger dan 18 jaar? Voor jou zijn er speciale bijeenkomsten. Check deze op jeugdgroep.