Schuilplaats als ontmoetingsplek! Help jij mee?

Vanaf maandag 4 Januari 2021 willen we als Schuilplaats ons gebouw openen om een ontmoetingsplek en activiteitenplatform voor Schuilplaatsers en de Edese samenleving te creëren.

Een kerk die dagelijks open is, waar mensen samen komen om elkaar te ontmoeten en zich met elkaar te verbinden. Een plek voor jong en oud. Deze ontmoetingsplek wordt een inspirerende plek om te studeren, werken, ontspannen, eten, genieten, luisteren en bezinnen. 
Daarbij is de wens om vanaf januari 2021 tijdens de reguliere schooltijden open te gaan. Dit is op; maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00-14:00 uur
Dit is uiteraard niet mogelijk zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om jezelf praktisch in te zetten zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten en verbinden in de Schuilplaats? 

Help dan mee! (meerdere keuzes mogelijk)Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen en je eventueel uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Verwachtingen:
We verwachten dat je als vrijwilliger open, gastvrij en een vriendelijke uitstraling hebt waarbij je gericht bent op de ander. Je hebt een positieve houding, je bent flexibel en bereid om te dienen. Daarbij sta je achter de visie en de kernwaarden van de Schuilplaats.