Discipelschap en Leven in Vrijheid!

​​​​​​​Discipelschap is veel meer dan bekering

“Ik heb altijd gedacht dat je vanzelf ook een discipel zou zijn, op het moment dat je je bekeerd hebt”.

Maar dat is helemaal niet vanzelfsprekend. Bij mij duurde het tot mijn 53e, voordat ik heel bewust ervoor heb gekozen dat Jezus ook Heer en Koning in mijn leven mocht worden”, zo vertelt Jan-Willem Grievink, een van de docenten van de cursus over discipelschap. “Ik was allang bekeerd. Maar wat veranderde er veel in mijn leven, op het moment dat ik de regie van mijn leven wel in handen van de Here Jezus gaf. Die ontdekkingstocht gunnen we elke christen.”
 
Deze cursus ‘Discipelschap' gaat over het verstevigen van je identiteit (in Christus) en over het ontmaskeren van de denkpatronen en de leugens die in de samenleving op je worden afgevuurd. Daar kun je mee besmet worden, zelfs ook in de kerk. En hoe ruim je die leugens dan op? Hoe omarm je de waarheid? En daarbij dan ook de sleutelvraag hóe je dan discipel wordt? En wat dat in je dagelijks leven betekent?
 
Meld je aan voor deze cursus van 3 avonden en 1 hele zaterdag. Je kunt hem ook als echtpaar volgen. Of met je vrienden? Die mogen overigens ook van een andere kerk zijn. Elke christen is van harte welkom! Aanmelden kan via de onderstaande formulier of via een mail naar secretariaat@schuilplaats.net     

Ik meld me aan voor de volgende datums:
Dinsdagavond 19 januari, 19.45 uur in de Schuilplaats
Dinsdagavond 26 januari, 19.45 uur in de Schuilplaats
Zaterdag 30 januari, 9.45 tot 16.00 uur in de Schuilplaats
Dinsdagavond 9 februari, 19.45 uur in de Schuilplaats