Inzamelactie koffieautomaat

Help ons het bedrag van 2500 euro te verzamelen en drink koffie die er toe doet!

We werken samen met Joffrey Vermeule, eigenaar van Zwartekoffie en gepassioneerd koffieleverancier met een groot hart voor de koffieboeren. 

Koffie, lekker & eerlijk

Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan Direct Trade koffie! Wij kiezen er voor om koffie direct te kopen van lokale boeren. We willen graag een relatie aangaan met onze leveranciers en ze een goede prijs geven voor de koffie. We zijn niet geïnteresseerd in labeltjes, maar wel in de kwaliteit van de koffie en de kwaliteit van leven van de koffieboer. Direct dus, geen tussenmannetjes, maar eerlijke koffie met impact. Impact direct op de plek van productie.

Zwartekoffie is betrokken bij de koffieproductie van begin tot eind. We bezoeken de koffieplantage regelmatig, we houden vinger aan de pols met betrekking tot de kwaliteit. Importeren doen we via een betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we onze eigen koffie importeren! Zo garanderen wij de allerbeste koffie voor jou.

Koffie van Zwartekoffie is puur genieten van de lekkerste koffie, vers voor jou gebrand. Voor meer informatie ga naar zwartkoffie.nl

Doneer nu

24-09-2020