Gemeentedag 26 september

Zaterdag 26 september organiseren we een gemeentedag! Een dag waarop we elkaar zullen ontmoeten, samen zorg zullen dragen voor ons gebouw en allerlei gezellige activiteiten zullen ondernemen. 

We beginnen de dag met het oppakken van diverse kleine opknapwerkzaamheden in en om het gebouw. Het is die dag ook burendag, daarom nodigen we ‘s middags ook onze buurtbewoners uit, tijdens onze gemeentedag en maken we er gezamenlijk, een gezellige middag van met allerlei activiteiten. Een ideaal moment om verbinding te zoeken met de buurt. Je kunt genieten van live muziek en een kijkje nemen op de rommelmarkt. De kinderen kunnen een heerlijke suikerspin scoren en springen op het springkussen. De rest verklappen we nog niet! Geef je snel op via de volgende link.

Vind je het leuk om tijdens de burendag zelf iets te verkopen op de rommelmarkt, dan is dat mogelijk. Ook kinderen zijn welkom om zelf eigen spulletjes te verkopen, neem daarvoor je eigen kleedje mee. Voor beide worden geen kosten gerekend, maar wel moet je je aanmelden. Je kan ons mailen naar dit emailadres: secretariaat@schuilplaats.net en gaan we zorgen voor een plekje. 

Vind je het leuk om bij het middagprogramma te helpen ls vrijwilliger? Geef je dan hier op: Aanmelden.

Aansluitend aan deze middag is er voor alle vrijwilligers uit de gemeente een barbecue georganiseerd. Deze BBQ is een uiting van waardering voor iedereen die zich afgelopen jaar als vrijwilliger voor de gemeente heeft ingezet. Na het eten willen we met elkaar nog een gezellige activiteit doen. Geef je snel op via de volgende link.
 
Programma:
09:30 – 10.00 Inloop met koffie
10:00 - 12.00 Samen praktisch inzetten voor de Schuilplaats
12.00 – 13.00 Een lekkere lunch voor de klussers
14:00 - 17:00 gezellig programma met de buurtbewoners, o.a. live muziek, rommelmarkt, familiespellen en activiteiten. 

17:00-20:30 Vrijwilligersbarbecue met aansluitend activiteit
 

08-09-2020