Vakantie Survival Feest

Ben je wel eens OP SURVIVAL geweest? Misschien ging je wel door het bos, de polder of door de bergen.

Alleen of samen met anderen een avontuurlijke tocht maken is leuk en spannend. Je moet zorgen dat je niet verdwaald, allerlei obstakels overwinnen en gevaren trotseren. En daarom moet je natuurlijk goed voorbereid zijn voordat je op pad gaat!

Tijdens het zomersurvivalfeest (ZSF) gaan we met elkaar op survival. Op die tocht ontdekken we dat ons hele leven op een survival lijkt! Ons leven is een avontuurlijke tocht die we niet alleen kunnen maken. We hebben elkaar nodig. Maar het allerbelangrijkste is dat we Jezus nodig hebben!

Hoe ziet een ochtend bij het ZSF eruit? 

We beginnen de dag met jong en oud samen! We starten dan met samen zingen en gebruiken daarbij verschillende muziekinstrumenten. We luisteren iedere dag naar stoere en spannende Bijbelverhalen. Met de kleintjes gaan we daarna creatief aan de slag en maken we knutsels die met het thema survival te maken hebben. Ook doen we actieve en gezellige spellen met ze (binnen en buiten). Voor de oudere kinderen doen we leuke (buiten)activiteiten, maken we stoere materialen en gaan we aan de slag met sport en spel.

Zin in een feestje? Klik op mij en GEEF JE OP!

Vind je het leuk om bij dit feest mee te helpen als vrijwilliger? Geef je dan op: Aanmelden

15-07-2020