Samen Sterk – gebedsweek

SCHRIJF JE IN OM MEE TE DOEN AAN DE GEBEDSWEEK IN DE SCHUILPLAATS. DE GEBEDSWEEK LOOPT VAN 17 APRIL 18.00 TOT 24 APRIL 18.00.

“Blijf in Mij, en Ik in u. Zoals de rank geen vrucht kan dragen uit zichzelf, als zij niet in de wijnstok blijft, zo ook u niet, als u niet in Mij blijft. Ik ben de Wijnstok, u de ranken; wie in Mij blijft, en Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt u niets doen.”

Johannes:15:4-5

In het besef van deze woorden van Jezus en in de eerste plaats omdat God het waard is dat we Hem aanbidden en zoeken, willen we als gemeente groeien in gebed. Met het oog hierop is de gebedsruimte gestart en willen we nu ook samen als gemeente een 24/7 gebedsweek houden. Deze plannen waren er al voor dat de coronacrisis begon en hadden we bedacht om de gebedsweek voorafgaand aan het voorjaarsweekend te doen. Nu is alles anders, maar hebben we besloten om deze week toch door te laten gaan.

UITDAGING

24/7 is 168 uur. Laten we als gemeente de uitdaging aan gaan dat er elk uur gebeden wordt. Dag en nacht! Kies een uur (meerdere mag ook) waarin jij gaat bidden. Je kan alleen bidden of met je huisgenoot/gezin of bv via groepsbeeldbellen. Kijk naar opties die passen binnen de coronamaatregelen die op dat moment gelden. 
Zoals eerder het plan was zullen er geen avondbijeenkomsten zijn, maar inspirende filmpjes en livechats op de Gebedsweek Facebook- en instagram. 
We willen komende weken filmpjes maken en verzamelen waarin gemeenteleden tips noemen over gebed. Dit om je te helpen zodat je zonder moeite een uur in gebed zal doorbrengen, voor als je hier tegenop zou zien. We zoeken tips: heb je zelf iets geleerd over bidden en wil je anderen hier iets van vertellen neem het op en stuur naar: . Moeite met filmen? vraag iemand in je omgeving of mail naar bovenstaand adres. 

Op de Facebookpagina voor Schuilplaatsers zal er bijna elke avond een livestreamgebeds/aanbiddingsuurtje zijn. Hou deze pagina in de gaten voor de tijden en welke avonden dit zal plaatsvinden.
Vrijdagavond 17/4, vlak na de start, tussen 19.00-20.00 staat in ieder geval gepland, met David en Mirjam Grin.

Gebedscoach 

Zou je meer willen leren over bidden en het samen doen met een ervaren 'bidder', Geef dat dan aan in de inschrijflijst of mail naar . Bezoek van 1 persoon mag, maar het kan ook middels (beeld)bellen vorm krijgen. 

PRAKTISCH: SCHRIJF JE IN!

  • Schrijf je in voor een uur of meerdere uren. Iedere dag heeft een eigen hoofdthema. Klik op mij voor de flyer 
  • Wordt lid van de Facebook- en Instagramgroep ‘Samen sterk- Gebedsweek 2020’ voor info, inspirerende posts en onderlinge communicatie. Facebook - Instagram
  • Je krijgt per mail gebedsonderwerpen toegestuurd op de dag dat je gaat bidden.

Klik op de onderstaande link, klik op je gewenste uur en schrijf je in! 

INSCHRIJFLIJST - KLIK OP MIJ!

Heb je vragen en/of moeite om zelf in te schrijven? Mail ons via gebedsweek@schuilplaats.net of vraag iemand in je omgeving om hulp. 

Wij kijken met verwachting uit naar deze week en geloven dat God uitziet naar de tijd die wij met Hem doorbrengen. Hij is het waard!

Het gebedsweek2020team: 

Joelle van Leeuwen, Mirjam Grin, David Grin, Ivan Grin, Wilma Verbree, Daan Verbree, Rozemarijn van der Dussen, Yvonne Meyer, Pauline Dierx, Timo van Middelkoop, Joel Otten, Harro Hildering en Heleen Terpstra.
 

 

Heleen Terpstra

 

 

26-03-2020