Stichting Follow the Wind geeft nieuwe training - Gelijk leven

Je leven vormen naar de principes van Jezus gelijkenissen

Mattheüs 13:34-35 “Al deze dingen zei Jezus in gelijkenissen tot de menigte; hij sprak uitsluitend in gelijkenissen tot hen. Zo ging in vervulling wat gezegd is door de profeet: ‘Ik zal het woord nemen en spreken in gelijkenissen; ik zal bekendmaken wat sinds de grondvesting van de wereld verborgen was.”


Jezus vertelde in zijn leven op aarde tientallen gelijkenissen. Deze gelijkenissen hadden tot doel om Zijn discipelen te leren leven vanuit de genade van het evangelie en naar de principes van het Koninkrijk van God. 
Tijdens de training “gelijk leven” kruipen we in de gedachtegang van Jezus en zijn discipelen, met name de Joodse context, om te ontdekken wat Hij met zijn gelijkenissen aan zijn discipelen  wilde leren. Wanneer we dit scherp voor ogen hebben zullen we vervolgens ons eigen leven aan de hand van deze lessen van Jezus reflecteren, om zo ons leven tot bloei te laten komen. 

De training zal bestaan uit 7 lesavonden en deze zullen plaats vinden op: donderdag 29 sep, 13 okt, 27 okt, 10 nov, 24 nov, 8 dec en 22 dec. De avonden zullen om 19:30 uur van start gaan, met als streven om 21:30 uur te eindigen. T.z.t. zal nog aangegeven worden waar de training zal plaatsvinden.

Kosten: Voor de gehele training vragen we een onkostenvergoeding van €55,- , dit is inclusief cursusmateriaal. Mocht dit bedrag een belemmering zijn om mee te doen, neem dan gerust contact met ons op.

Opgave of vragen: Wil je je opgeven of heb je nog vragen mail dan naar:  gelijkleven@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Rombert Feenstra

 

 

01-09-2022