Belangrijke wijziging voor het Groei-jaar

Beste gemeenteleden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben we het verlangen om als gemeente samen het Groei-jaar van Royal Mission te volgen. Inmiddels hebben we al wat aanmeldingen hiervoor, dat vinden we erg mooi. Erg bedankt voor jullie enthousiasme!

Daarnaast merken we dat er ook geïnteresseerden zijn die er graag nog wat langer over na willen denken alvorens zich aan te melden, wat ook begrijpelijk is. Deze ruimte willen we graag geven, daarom hebben we na overleg ervoor gekozen om de start van het Groei-jaar een paar maanden op te schuiven. In plaats van september dit jaar zal de start dan in januari 2023 zijn. 

Zo hebben we nog ruim de tijd om er samen voor te bidden en om eventuele vragen te beantwoorden. We zouden graag het Groei-jaar met zoveel mogelijk gemeenteleden volgen. Daarom willen we je vragen om een aanmelding in ieder geval serieus te overwegen. We zijn ervan overtuigd dat dit programma van Royal Mission ieder individu geestelijk op een dieper niveau kan brengen. 

Het financiële plaatje zouden we ook graag wat nauwkeuriger bekijken. Op dit moment is dat nog niet mogelijk omdat we net een nieuwe penningmeester hebben. In september kunnen we hier wat beter inzicht over vergaren.
Stel in de tussentijd gerust alle vragen die je hebt door op deze e-mail te reageren. We beantwoorden ze graag voor je. 

De data van alle avonden zullen nog aangepast worden bij het aanmeldformulier op de website.

Met hartelijke groet,

Lindsey Groenendijk
Groei-jaar 

18-07-2022