Groei-jaar 2022 - 2023

Eind september starten we als gemeente met het Groei-jaar van Royal Mission.

Het groei-jaar bestaat uit de leerstof van de Royal Mission parttime school. Door als gemeente dit Groei-jaar samen te doen, hopen we met de hulp van Royal Mission nog meer verbinding met God en met elkaar te vinden. We willen samen "Groeien" en we geloven dat Royal Mission ons hierin kan begeleiden. 

Bekijk hier de informatiepagina op de website van Royal Mission. 

Opzet
Je komt met je groep eens in de 2 weken samen, samen behandel je dan in gesprek en opdrachten de onderwerpen van die week. De lesstof heb je vooraf al thuis bekeken in de digitale portal van Royal Mission, daar wordt iedere 2 weken een nieuwe les in de vorm van een video vrijgegeven. Dit kun je op je eigen tijd bekijken. 

Ook zijn er 3 samenkomsten in het pand van Royal Mission te Veenendaal. Hieronder zie je een overzicht van de gehele planning met de onderwerpen erbij benoemd. 

Waar en hoe?
Voor het groei-jaar maken we gebruik van de structuur van de buurschappen. Afhankelijk van het gebied waar je woont, zal dus ook de locatie bepaald worden. Je wordt ingedeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. 

Wil je graag met een andere groep aan de slag? Bijvoorbeeld een jeugdgroep, of je taakgroep. Benoem het gerust in het opmerkingenveld, dan is dat uiteraard ook mogelijk! 

Eigen bijdrage 
De kosten voor het groei-jaar bedragen normaal gezien 295 euro per persoon. Omdat we het als kerk samen doen krijgen we een korting van 100 euro per persoon. Het Groei-jaar kost voor Schuilplaatsers daardoor maar 195 euro per persoon. Deze kosten zitten in de lesmaterialen van Royal Mission, de sprekers en de dagen die we naar hun locatie mogen. 

We hebben er enorm zin in om aankomend jaar samen het Groei-jaar te doen! Wil je je aanmelden? Meld je dan nu aan via deze link

P.s. wil je wel meegroeien maar lukt het niet om het volledige bedrag te betalen? Reserveer dan je deelname via deze link, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor verdere vragen stuur ons gerust een mail naar groeijaar@schuilplaats.net

Met hartelijke groet,

Lindsey Groenendijk
Cluster Boven

05-06-2022