Familieberaad met markt voor meebouwers (dinsdag 3 mei)

Heb je al weleens het verlangen gehad om je talenten in te zetten in de Schuilplaats? Dan is nu het moment! We zijn namelijk hard op zoek naar gemeenteleden die mee willen bouwen. Daarom organiseren we o.a. op het familieberaad een 'meebouwmarkt'.

Op dinsdag 3 mei is er een familieberaad die de moeite waard is ook als je nieuw bent in de gemeente. We praten je niet alleen bij over de laatste ontwikkelingen, maar je kunt vooral kijken hoe je zelf mee kunt bouwen. Wij willen samen vooruitkijken en de schouders eronder zetten. De avond zal bestaan uit twee onderdelen:

1. Update: waar staan we nu?
Tijdens het familieberaad op 7 april werd duidelijk dat er een aantal formele zaken moeten worden geregeld rond het leiderschap in de gemeente. Denk aan statuten en een structuur voor besturing. In het eerste deel zullen we jullie daarover bijpraten. We schetsen graag de verschillende stappen die komend jaar zullen worden gezet om te komen tot een nieuw leiderschapsteam en een goede organisatie. 

2. Meebouwmarkt
Veel gemeenteleden zijn helemaal nieuw in de gemeenteleden of op zoek naar een leuke rol zo na coronatijd. Dat komt goed uit, want de verschillende werkgroepen kunnen nieuwe talenten gebruiken. Om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen willen we daarom het grootste deel van de avond besteden aan een meebouwmarkt. Samen willen we de schouders eronder zetten. 

Hoe het werkt
Er zullen verschillende kraampjes zijn waarin je een beeld kunt krijgen van de verschillende mogelijkheden. Heb je altijd al eens in de koffiecorner willen staan maar ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Dan kun je bij een ervaren koffieteamlid je licht opsteken. En hoe is het om bestuurlijke taken te hebben rondom; wet- en regelgeving, gebouw, verzekeringen, AVG, personeelsbeleid, financiën etc.. ? Ook daarover kun je je vragen stellen en voor gaan inzetten. Of misschien vind je de Kiosk leuker, ben je meer een ouderenwerker of een beheerder? Als je besloten hebt dat iets je echt heel leuk lijkt, kun je een kaartje van tafel pakken waarmee je jezelf kunt opgeven. Dan wordt je uitgenodigd op een startavond.

Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden. Kom je ook? Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur starten we.

Na de afloop van de zondagsdienst van 8 mei 2022 herhalen we deze banenmarkt.

 

 

22-04-2022