Diensten

Afgelopen Paasweekend sprak op Goede Vrijdag Joeri van der Horst en op de paasdienst sprak Isabelle Bron over de opstandingskracht van Jezus.

Heb je één van deze diensten dienst gemist klik dan hier om deze terug te bekijken. Frank van der Boom spreekt a.s. zondag 24 April. Het is de laatste zondag van de maand en daarmee sluiten we de dienst tevens af met een gezamenlijke gemeentelunch voor jong en oud!

Deze maand gezellig lunchen met elkaar als gemeente en op 29 Mei zal er weer een gezamenlijke buurschappenlunch zijn. Neem je lunch mee en iets extra’s voor de ander. Van harte welkom! We starten om 10.30 uur in De Schuilplaats in Ede.
Natuurlijk zijn de kinderen weer welkom bij de Kinderkerk!

Na de dienst is er koffie en thee beschikbaar en ook is de koffiecorner weer geopend voor en na de dienst voor een lekkere bak cappuccino. 

De collecte kan gegeven worden tijdens het begin van de aanbidding of na de dienst in de daarvoor bestemde collectemandjes/bussen bij de ingang van de grote zaal. Wil je graag online een gift geven dan kan dat via deze link.

Ook is er in de ontmoetingsruimte een informatietafel aanwezig voor de actie van de Oekraïense vluchtelingen “Embrace Them” hier kan je aanmelden om mee te helpen tijdens deze dag op zaterdag 30 April. 


 

21-04-2022