Gemeentedag

26 september 2020

26 september 2020

GEMEENTEDAG SCHUILPLAATS

ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

TIJD: 09:30- 20:30 UUR

LOCATIE: OTTERLOSEWEG 18A

Ochtendprogramma:
09:30 - 10.00 Inloop met koffie

10:00 - 12.00 Samen praktisch inzetten voor de Schuilplaats

12.00 - 13.00 Een lekkere lunch voor de klussers

Middagprogramma:
14:00 - 17:00 Gezellig programma met de buurtbewoners, o.a. live muziek, rommelmarkt, familiespellen en activiteiten.

Avondprogramma:
17:00 - 20:30 Vrijwilligersbarbecue met aansluitend een activiteit.

OM ELKAAR ALS GEMEENTE TE ONTMOETEN WILLEN WE EEN GEMEENTEDAG ORGANISEREN.

We beginnen de dag met diverse kleine opknapwerkzaamheden in en om het gebouw. Het is die dag ook burendag. Daarom nodigen we ‘s middags onze buurtbewoners uit. We maken er gezamenlijk een gezellige middag van met allerlei activiteiten. Een ideaal moment om verbinding te zoeken met de buurt. Geniet van live optredens en neem een kijkje op de rommelmarkt. Kinderen kunnen een heerlijke suikerspin scoren en springen op het springkussen. De rest verklappen we nog niet!

Vind je het leuk om tijdens de burendag zelf iets te verkopen op de rommelmarkt? Dat kan. Ook kinderen zijn welkom om zelf eigen spulletjes te verkopen. Neem daarvoor je eigen kleedje mee. Deelnemen is kosteloos, maar aanmelden is verplicht. Stuur een mailtje naar en wij zorgen voor een plekje.

Aansluitend aan deze middag organiseren we voor alle vrijwilligers uit de gemeente om 17:00 uur een barbecue. Deze BBQ is een uiting van waardering voor iedereen die zich afgelopen jaar als vrijwilliger voor de gemeente heeft ingezet. Na het eten willen we met elkaar nog een gezellige activiteit doen.

Wij willen je als gemeentelid vragen om deze dag mee te helpen! Vind je het leuk om zelf of gezamenlijk met je taakgebied te komen helpen bij het schoonmaken en opruimen van het gebouw? Dit kan in de ochtend!

Vind je het leuk om mee te helpen tijdens het buurtfeest bij de opbouw/afbouw, koffie schenken, verkoop van versnaperingen of activiteiten voor de kinderen? Misschien wil je zelfs meedoen met een leuk muziek- of dansoptreden? Dit kan in de middag!

Heb je een goede partytent, statafels, of andere materiële zaken die kunnen bijdragen aan een gezellig feest? Meld je dan aan en draag op deze manier bij tijdens de gemeentedag.

Ook zonder actieve bijdrage ben je van harte welkom om ‘s middags een rondje te lopen op de rommelmarkt, een kopje koffie te drinken en mee te kijken naar de live optredens. De gemeentedag is gratis! Alleen voor de hapjes en drankjes vragen we een kleine bijdrage van 0,50 per consumptie. Limonade en koekjes voor de kinderen kosten niets!

Aanmelden? Vul het strookje bovenaan deze uitnodiging in, knip het uit en geef het af bij de informatiebalie of het secretariaat. Je kunt je ook opgeven via de website of door een mailtje te sturen naar secretariaat@schuilplaats.net. Ook vragen en op- en aanmerkingen kun je naar dit e-mailadres sturen. Uiteraard worden tijdens de gemeentedag de maatregelen van het RIVM toegepast. Het programma vindt tijdens de gemeentedag grotendeels buiten op het parkeerterrein plaats.

Hartelijke groeten, de feestcommissie!