X

Blog

Jeremy Keurentjes in concert

Met special guest Sarah Ben Hamida

Op 29 november zal Jeremy Keurentjes in De Schuilplaats – Ede zijn nieuwe album Good To Me voor het eerst live laten horen. Met zijn eerlijke teksten, mooie verhalen en creativiteit wil hij jullie meenemen in zijn ontdekkingen en daarin samen God ontmoeten. Jeremy is een songwriter met een eigen geluid. Met een uitgebreide band zal de sound herkenbaar zijn en toch fris en vernieuwend. 

“Ik herinner het me nog als de dag van gister,’’ vertelt Jeremy. ‘’Mijn vrouw was ernstig ziek en lag in het ziekenhuis. Ik zat alleen thuis met mijn gitaar op schoot. Ik was moe, uitgeput en snapte niet helemaal wat ons aan het overkomen was.’’

Voor Jeremy is gitaar spelen en zingen altijd de manier geweest om dicht bij God te zijn. ‘’En ook nu was ik dat van plan. Ik begon te spelen op mijn gitaar en besloot alles wat er in mij op zou komen, uit te zingen naar God. Ongepolijst.’’

Maar tot zijn eigen verbazing zingt hij niet over boosheid, vragen of verdriet. In plaats daarvan zingt Jeremy ‘You’re so good to me’. Jeremy: ‘’Ik had allerlei andere emoties verwacht, maar diep van binnen ervoer ik alleen maar dankbaarheid en vrede. Natuurlijk waren de vragen er, natuurlijk was er verdriet. Maar zijn vrede was dichterbij dan de vragen die ik had. Ondanks ziekte, vragen, en verdriet was Hij zo goed voor ons geweest.’’ 

Jeremy: ‘’Ik heb ontdekt dat het leven twee gezichten heeft. Deze twee gezichten bestaan naast elkaar. Maar in elke situatie blijft hij dezelfde, in elke situatie is Hij ‘good to me’.”

Jeremy Keurentjes

Jeremy is een songwriter en aanbiddingsleider die vanuit zijn relatie met God liederen schrijft. Je kunt hem kennen van de opening van de EO-Jongerendag, Simply Jesus of het Open Skies festival. Zijn nieuwe album is nog persoonlijker en eerlijker dan zijn vorige EP. De liederen zijn recht uit het hart geschreven. Met zijn muziek probeert hij een brug te maken voor mensen om God te ontmoeten.  

Toegang Gratis 

Adres: Otterloseweg 18a, Ede 

Inloop: 19.30 uur 

Tags:

About the Author

De communicatiegroep plaatst namens de Schuilplaats diverse berichten.