STAND VAN ZAKEN

De komende maanden organiseren we geen FestivalKerk. We zijn met het leiderschapsteam van De Schuilplaats in gesprek over hoe we verder gaan in de nabije toekomst. We houden je op de hoogte.

Titel

Algemeen programma

In plaats van één kerkdienst bieden we verschillende kleinschalige en interactieve vieringen en workshops aan. We beginnen de ochtend om 10:00 uur met koffie, en starten samen in de Grote Zaal om 10.30. Hierna kiest iedereen zijn eigen programma. Er zijn twee rondes van drie kwartier met tussendoor een pauze. De workshoprondes beginnen om 10.45 en 12:00. Het programma vind je op www.festivalkerk.nl

Lunch

Na afloop van de FestivalKerk lunchen we met elkaar. Iedereen neemt zelf een lekker lunchgerecht mee, en zet dat aan het begin van de dag op de lunchtafel. Zo delen we onze gerechten met elkaar. Neem voldoende mee voor jezelf (en je gezin) + een paar extra porties, zodat gasten van buiten ook mee kunnen lunchen.

Kids & 10ers

Voor alle kinderen van 4-12 jaar is er een eigen programma in de Kinderkerk. Voor de tieners (12+) is de 10er Zone de plek om te sporten, gamen en chillen. De 10er Zone is ook het startpunt voor het tienerprogramma, met meidenclub SuperWoman en het nieuwe onderdeel Rock Sport, met een clinic straatvoetbal skills. Oudere tieners (15+) die meer verdieping zoeken, kunnen ook deelnemen aan het gewone programma.

Weggeefhoek: Meld je spullen aan

Wil je iemand blij maken met goede en mooie spullen die je niet meer gebruikt? Geef het dan tijdens de FestivalKerk weg bij de Weggeefhoek. Meld je bruikbare en schone spullen of kinderkleding aan via esthy@live.nl NB: Spullen die overblijven neem je na afloop zelf weer mee naar huis.

Medewerkers gevraagd!!

We zijn op zoek naar mensen die het team van gastheren en gastvrouwen willen versterken. Zo kunnen we gasten op een goede manier de weg wijzen in het programma en in het gebouw. NB: je kunt als gastheer/-vrouw gewoon deelnemen aan het programma. Verder zijn er medewerkers nodig die willen helpen in de koffiecorner, bij het uitdelen van de lunch, hulp bij het opbouwen en mensen die zondags na afloop willen helpen opruimen. Aanmelden kan via festivalkerk@gmail.com

Informatie, helpen of vragen?

E-mail: festivalkerk@gmail.com
Facebook: facebook.com/Festivalkerk
Website: www.festivalkerk.nl