Ons DNA

Wij willen “luisteren naar wat Jezus zegt, doen wat Jezus zegt”. Zo willen we door de Heilige Geest mensen uitdagen te groeien als levendige volgelingen van Jezus.

Onze missie als kerk is om een bruisende familie te vormen van gelovigen die met hoop vervuld zijn. Gelovigen die de liefde en aanwezigheid van God diep doorleven en uitdragen zodat ook anderen Jezus leren kennen.

Als leden van deze familie werken we samen met Jezus om de vreugde en kracht van Zijn koninkrijk in elk levensterrein tastbaar te maken.

Dienend leiderschap

Binnen de Schuilplaats kennen wij een cultuur van dienend leiderschap. Leiders stellen Schuilplaatsers in staat om hun eigen input te geven binnen de taakgebieden en samen op weg te gaan om met zijn allen de zegeningen van God binnen de Schuilplaats en daar buiten te zien groeien.

Het geestelijke voortouw wordt genomen door een leidersteam. Door naar Gods stem te luisteren bepalen zij samen de koers die we als Schuilplaats gaan. Dit om, met Gods doel voor ogen, onze bestemming in Ede, de wereld en in Gods koninkrijk te bereiken.

De Schuilpaats bestaat uit verschillende taakgebieden met elk een eigen verantwoordelijkheid. Binnen deze taakgebieden zetten vele vrijwilligers – Schuilplaasters – zich in om, vanuit het DNA van de Schuilplaats, vorm te geven aan de kerk

De dagelijkse leiding van de Schuilplaats is in handen van het bestuur. Zij dragen zorg voor het gebouw, inrichting, financiën en verhuur van het gebouw.

Zie het als allemaal verschillende delen van 1 lichaam. Uiteindelijk willen we er naar toe dat iedereen een eigen plek heeft waar hij of zij verantwoording neemt en draagt. Om samen God groot te maken.