Wij zijn...

. . . een bruisende kerk in Ede. Met het verlangen dat de mensen om ons heen Jezus leren kennen, met Hem gaan wandelen. Daarom komen we samen. Daarom willen we een familie zijn. Samen en samen met Jezus bouwen we aan Zijn koninkrijk. We willen de vreugde en kracht van Zijn realiteit in onze levens tastbaar maken. “Luisteren naar wat Jezus zegt, doen wat Jezus zegt” is het motto. Door de Heilige Geest in ons, willen we mensen uitdagen gehoorzame en enthousiaste volgers van Jezus te worden. In ‘DNA & Identiteit’ lees je meer over onze missie, onze visie op leiderschap en de manier waarop wij kerk-zijn vormgeven.

Jij bent...

. . . welkom. Dat ten eerste. We ontmoeten jou graag en willen jou leren kennen. We ontdekken graag wie jij bent. Voor en na onze dienst op zondagochtend staat ons welkomstteam klaar, om met je te kletsen en een bakje koffie of thee te drinken. Spreek ons gerust aan! Loop je de zaal uit, na de dienst, dan staan daar direct twee balies. Aan de rode balie vind je een Schuilplaatser die jou meer vertelt over de kerk en je verder kan helpen, als je vragen hebt.

Wij geloven dat God van jou houdt, zoals jij bent. En daarom doen wij dat ook. We willen dat jij je op je plek voelt. Maak je niet druk, ontspan en groei mee!

Kerk

Nu praktisch. Elke zondagochtend (10.30 uur) komen wij bij elkaar om ons geloof, de onderlinge band en onze visie te versterken. Tot eer van God. Kinderen (groep 1 t/m 8) hebben een eigen programma op de eerste verdieping. Peuters en kleuters worden verzorgd en begeleid op de begane grond. Zodat jij kunt genieten van de kerkdienst. Na de bijeenkomst kun je gebed krijgen, drinken we met z’n allen koffie en thee en staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden. Jongeren die naar de middelbare school gaan, hebben een keer in de maand een verdiepende dienst, genaamd ‘Eerste Verdieping’. Eens in de twee weken is er voor 18-25 jaar een programma op zondag, ‘Fris’.

Aan de slag

We willen een getuigenis zijn in Ede. Verlangen ernaar een plek te zijn waar een ieder, jong of oud, bij elkaar kan zijn. Met ruimte voor gasten. Ruimte voor groei. En een boel activiteiten. De activiteiten van komende week vind je bij ‘agenda & nieuws’. De Schuilplaats biedt ook extra onderwijs en verdieping. Kijk welke cursus bij jou past. En groei mee.

Heb je een vraag? Of wil je weten waar je ons kunt vinden? Op onze contactpagina vind je onze gegevens en staat uitgelegd hoe je ons kunt bereiken!